Inspiratie

Bestrijd vlooien, teken en muggen bij je huisdier met Vectra die van buitenaf worden meegenomen

Als je bent zoals de meeste mensen, denk je waarschijnlijk pas aan vlooien, teken en muggen als je huisdier hevig begint te krabben of te bijten. En dan kan het al te laat zijn. Huisdieren kunnen deze parasieten bij zich dragen zonder dat ze symptomen vertonen, dus het is belangrijk om te weten hoe je ze kunt herkennen voordat ze een probleem worden en hoe je ze kunt bestrijden met Vectra. In deze blog laten we je zien hoe je de tekenen van vlooien, teken en muggen bij je huisdier kunt herkennen. We geven je ook enkele tips om ze kwijt te raken met Vectra als ze zich eenmaal gevestigd hebben. Lees dus verder voor alle informatie die je nodig hebt om je harige vriend veilig en gezond te houden!

Symptomen herkennen van vlooien en teken

Laten we eerst eens kijken naar de tekenen waarop je moet letten. Vlooien zijn kleine beestjes die zich voeden met het bloed van je huisdier en die jeuk, rode huid en zelfs haaruitval kunnen veroorzaken als ze niet worden behandeld. Teken zijn groter dan vlooien en hechten zich aan de vacht of huid van je huisdier, waar ze hun bloed halen. Ze kunnen ook ziekten overbrengen zoals de ziekte van Lyme. Muggen zijn moeilijker te herkennen, maar kunnen jeukende bulten op het lichaam van je huisdier veroorzaken als het wordt gebeten door een besmette mug.

Hoe Vectra helpt

Nu je weet waar je op moet letten, kunnen we het hebben over Vectra en hoe het je kan helpen deze parasieten op je huisdier te bestrijden. Vectra is een gemakkelijk te gebruiken plaatselijke oplossing die rechtstreeks op de huid van je huisdier wordt aangebracht. Vectra doodt vlooien, teken en muggen bij contact en biedt langdurige bescherming tegen dit vervelende ongedierte. Vectra bevat ook groeiregulatoren die de ontwikkeling van onvolwassen parasieten remmen, waardoor ze niet volwassen worden en hun aantal na verloop van tijd afneemt.

Vectra voor honden én katten

Vectra is verkrijgbaar voor zowel katten als honden, waarbij er een speciale lijn is voor katten. Bij hun moet het product anders worden aangebracht omdat katten Vectra anders kunnen oplikken als zij zichzelf schoonmaken. Vectra voor katten moet altijd worden toegepast op de achterkant van de nek, zodat ze er met hun tong niet bij kunnen komen. Bij honden wordt Vectra over de hele lengte van de rug, beginnend bij de staart aangebracht.

Vectra kopen

Dus daar heb je het – Vectra is een veilige en effectieve manier om je huisdier te beschermen tegen vlooien, teken en muggen. Met Vectra kan je er zeker van zijn dat je harige vriend het hele jaar door zal worden beschermd tegen deze vervelende parasieten! Wacht niet tot het te laat is – haal Vectra vandaag nog in huis en houd je huisdier veilig!

Ook interessant